Najveći LED ekrani u BiH! info@maxledmedia.net 061 661 646

 

 

 

// Želite li biti istaknuti? Mi imamo najveći

BILLBOARD U TUZLI !

Znamo da je propaganda reklame uvijek dobra ,ali da bi bila uspješna potrebna je dominacija. Mi imamo 3 lokacije bilborda u Tuzli koji su smješteni na Ircu u Tuzli.

Mi smo se uvijek trudili postići maximalno za naše komitente. Naša želja i misija je ponuditi Vam nešto efikasno ,dobro pozicionirano i veeeliko. Čast nam je predstaviti Vam TRI FANTASTIČNE BILLBOARD LOKACIJE U TUZLI NA RASKRSNICI IRAC. Svaka lokacija je po 72 METRA KVADRATNA! Billboardi su direktno na glavnoj raskrsnici IRAC i svaki od njih pokriva cijelu raskrsnicu. Takođe ,pored billboard-a na istoj lokaciji u ponudi je i LED EKRAN od 66 m². Ako imate dodanih pitanja slobodno nas kontaktirajte KLIKOM OVDJE. Nemojte zaboraviti da smo mi BUDUĆNOST OUTDOOR OGLAŠAVANJA!

CJENOVNIK

Naziv Broj emitovanja Period zakupa Cijena
Paket 1 200 emitovanja dnevno 1 mjesec 400 KM
Paket 2 400 emitovanja dnevno 1 mjesec 800 KM
Paket 3 600 emitovanja dnevno 1 mjesec 1000 KM
Paket 4 200 emitovanja dnevno 1 dan 40 KM
Prikazane cijene su bez PDV-a.

Tehničke specifikacije

Najnovija SMD tehnologija je savremen, efikasan i dinamičan oblik reklamiranja. Poslednja generacija SMD dioda omogućuje nam reprodukciju animiranih sadržaja bez da utičemo na kvalitet vašeg snimka. Displeji su opremljeni senzorima za detektovanje vremenskih uslova koji će prilagoditi jačinu svjetla/slike za maximalni kvalitet. Tehnologija LED display-a je u mogućnosti da prikazuje statička, animirana i video rješenja. Pridržavanjem tehničkih specifikacija prilikom pripreme materijala osigurava se kvalitetan i jasan prikaz rješenja na LED display-u. U zavisnosti od izabranog rješenja dostavlja se odgovarajuća priprema:

Animirana i video rješenja

Rezolucija

Minimalno: Full HD (1920x1080 px ) | Optimalno: 2K (2,048 px) | Maximalno: UHD/ 4K (2160 x 3840 / 4096 px)

Formati i razmjer

.mp4 | .avi | .mov , kompresija .H264 | .H265 kao i .GIF animacije Razmjer: 16:9

Napomene:

Rezolucija ispod 1080px nije preporučljiva jer bi sadržaj mogao biti mutan sa veće udaljenosti gledanja.

Gif animacije trebaju biti u okviru gore navedenih rezolucija. NIKADA nemojte raditi gif animaciju po principu ponavljanja iste anim. više puta jer naš softver može imati 'lag' na Vašoj animaciji. Za više info PIŠITE NAM.

Statička rješenja (TELop)

Rezolucija

Minimalno: Full HD (1920x1080 px ) | Optimalno: 2K (2048 px) | Maximalno: UHD/ 4K (2160 x 3840 / 4096 px)

Formati i razmjer

.jpg/.jpeg | .png (Razmjer: 16:9 preporučeno ,a može i UW 21:9), .PDF kao i projekti: .psd , .ai (Razmjer: 16:9)

Napomene:

Preporučuju se rješenja sa intenzivnim bojama i izraženim kontrastom između elemenata.

Ne preporučuju se rješenja sa bijelom pozadinom jer ista zaslijepljuju posmatrače u noćnim uslovima rada LED display-a čime se narušava jasna vidljivost rješenja naručito kod telop rješenja.

Primjer reklame za LED DISPLAY

U prilogu iznad možete pogledati demo reklame sa jakim bojama ,velikim kontrastom i sa proizvoljnim rasporedom.

Savjeti za izradu videa

Prvo pravilo je da poruka treba biti kratka i jasna. Oblikovanja pri izradi teksta (tj. adrese, telefonskog broja i sl.) za LED displeje je da slova moraju biti velika najmanje 1/4 ekrana. Najčešće se tekst prilagođava veličinom fonta slova monitoru računara, što je potpuno neprimjerena veličina za emitiranje na LED displeju. Ako tekst izgleda mutno na LED displeju, to je vjerovatno jer se koriste Sans-Serif slova. Sans-Serif slova (tj. Courier, Times New Roman, itd.) su vrlo lijepa na monitoru računara, ali kada se koriste na displejima, a pritom još i koristite sjenčanje, sigurno neće biti dobro vidljiva. Umjesto toga koristite Sans-serif slova kao što su Verdana, Tahoma ili Ariel. Uvijek koristite kontrastne boje. Prema istraživanjima, najbolje su sljedeće kombinacije boja: crno na žuto - crno/bijelo - žuto/crno - bijelo/plavo - žuto/plavo - zeleno/bijelo - plavo/žuto - bijelo/ zeleno. Molimo Vas da koristite tekstualne boje u navedenim kombinacijama i pokušajte izbjeći kombinacije kao što su rozanacrveno i druge kombinacije sličnih tonova boja. VAŽNO: Posebno Vas napominjemo kako treba izbjegavati bijelu pozadinu na video spotu ili statičkoj slici, isto tako i sjenjčanja je potrebno izbjegavati! Bijela boja zaslijepljuju posmatrače u noćnim uslovima rada LED display-a čime se narušava jasna vidljivost rješenja. Biramo najbolje za Vas! Vaša Max Led Media.

 

Galerija slika