Najveći LED ekrani u BiH! info@maxledmedia.net 061 661 646

O nama

MI SMO

MAXLED MEDIA

Mi smo firma koja je specijalizirana za vanjsko oglašavanje. Mi smo budućnost outdoor oglašavanja

Vanjsko oglašavanje jedno je od najefikasnijih medija, sredstvo promocije jedino na kojem je propagandna poruka traje neprekidno! 24 sata dnevno!

LOKACIJE DISPLEJA

Pogledajte naše lokacije led displeja i billboard-a koje su u ponudi.

Lokacije

Uživo kamere

Svi naši displeji su osigurani sa kamerama i nadzorom 00-24h.

Pogledaj kamere uživo

Cjenovnik

Cjenovnik reklamiranja na led displejima je dostupan na pregled bilo kada.

Pogledajte CJENOVNIK

Kontakt

Mi smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Pišite nam ili nas pozovite.

Kontakt
Šta je to zapravo

Reklama na led displeju?

LED digitalni display je najučinkovitiji način oglašavanja putem velikog video zida koji prezentira vaše reklamne poruke i informacije u dinamičnom i vrlo lako prilagodljivom formatu koji zaokuplja pažnju vaših potencijalnih klijenata. Prema statističkim podacima 90% ljudi zapaža i ono najbitnije, pamti reklamni sadržaj emitiran na LED displayu što je i do 8x efikasnije i učinkovitije od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

Oglašavanje na led displayu je dinamično i interaktivno. Fleksibilnost i jednostavnost promjene sadržaja reklamnog sadržaja oglasa bez dodatnih troškova - brz plasman kampanja i trenutno aktualnih informacija. Nema lijepljenja i skidanja kao na bilboard-u ,dostupno je za nekoliko minuta. LED display ima mogućnost automatskog prilagođavanja vanjskim vremenskim uvjetima, a kvalitetu vidljivosti reklamnog sadržaja ostavlja jednaku i danju i noću!

Vaša reklama je vidljiva 24 sata ,sadržaj plijeni pažnju kupaca i korisnika, a dnevno se prikaže minimalno 200 puta. Sa led displejom niste ograničeni kao sa printanjem, a sa manjim budžetom postići ćete veći efekt reklamne kampanje.

Čast nam je predstaviti vam

Veliki format i interaktivnost

Vaša reklama na LED displayu velikih formata (28 ,45 ,60 ,66 i 84 m²) i u boji uz mogućnost prikaza slike, animacije, video spota te kod prolaznika u neposrednoj komunikaciji licem u lice stvara jak vizualni efekt.

Najmoderniji i najistaknutiji način prezentacije reklamnog sadržaja - osjetite snagu digitalnog oglašavanja!