Najveći LED ekrani u BiH! info@maxledmedia.net 061 661 646

 

 

 

// Najveći display na lokaciji

BIJELJINA

Nešto novo kod nas na čemu smo marljivo radili kako bi Vama ponovo dali maximalno iskustvo u reklamiranju. Bijeljina ,u samom centru grada na zgradi TC Emporium postavili smo NAJVEĆI LED EKRAN U BIJELJINI ! Njegova veličina je 6 metara visine i 11 metara širine što čini ukupno fantastičnih 66 m².

Vaša reklama već danas može biti aktivna na ovom led ekranu. Sve što je potrebno jeste kontaktirati nas. Vaš spot ćemo brzo i efikasno postaviti na displej ,a ako nemate reklami sadržaj mi ćemo to uraditi za Vas! MAX LED MEDIA - Vaša budućnost vanjskog oglašavanja.

CJENOVNIK

Naziv Broj emitovanja Period zakupa Cijena
Paket 1 200 emitovanja dnevno 1 mjesec 800 KM
Paket 2 400 emitovanja dnevno 1 mjesec 1.200 KM
Paket 3 600 emitovanja dnevno 1 mjesec 1.600 KM
Paket 4 1200 emitovanja dnevno 1 mjesec 2.800 KM
Dan 300 emitovanja dnevno 1 dan 100 KM
Prikazane cijene su bez PDV-a.

 

 

Galerija slika 

 

Mapa lokacije

Video Prezentacija

Tehničke specifikacije

Najnovija SMD tehnologija je savremen, efikasan i dinamičan oblik reklamiranja. Poslednja generacija SMD dioda omogućuje nam reprodukciju animiranih sadržaja bez da utičemo na kvalitet vašeg snimka. Displeji su opremljeni senzorima za detektovanje vremenskih uslova koji će prilagoditi jačinu svjetla/slike za maximalni kvalitet. Tehnologija LED display-a je u mogućnosti da prikazuje statička, animirana i video rješenja. Pridržavanjem tehničkih specifikacija prilikom pripreme materijala osigurava se kvalitetan i jasan prikaz rješenja na LED display-u. U zavisnosti od izabranog rješenja dostavlja se odgovarajuća priprema:

Animirana i video rješenja

Rezolucija

Minimalno: Full HD (1920x1080 px ) | Optimalno: 2K (2,048 px) | Maximalno: UHD/ 4K (2160 x 3840 / 4096 px)

Formati i razmjer

.mp4 | .avi | .mov , kompresija .H264 | .H265 kao i .GIF animacije Razmjer: 16:9

Napomene:

Rezolucija ispod 1080px nije preporučljiva jer bi sadržaj mogao biti mutan sa veće udaljenosti gledanja.

Gif animacije trebaju biti u okviru gore navedenih rezolucija. NIKADA nemojte raditi gif animaciju po principu ponavljanja iste anim. više puta jer naš softver može imati 'lag' na Vašoj animaciji. Za više info PIŠITE NAM.

Statička rješenja (TELop)

Rezolucija

Minimalno: Full HD (1920x1080 px ) | Optimalno: 2K (2048 px) | Maximalno: UHD/ 4K (2160 x 3840 / 4096 px)

Formati i razmjer

.jpg/.jpeg | .png (Razmjer: 16:9 preporučeno ,a može i UW 21:9), .PDF kao i projekti: .psd , .ai (Razmjer: 16:9)

Napomene:

Preporučuju se rješenja sa intenzivnim bojama i izraženim kontrastom između elemenata.

Ne preporučuju se rješenja sa bijelom pozadinom jer ista zaslijepljuju posmatrače u noćnim uslovima rada LED display-a čime se narušava jasna vidljivost rješenja ,a naručito kod telop rješenja.

Primjer reklame za LED DISPLAY

U prilogu iznad možete pogledati demo reklame sa jakim bojama ,velikim kontrastom i sa proizvoljnim rasporedom.

Savjeti za izradu videa

Prvo pravilo je da poruka treba biti kratka i jasna. Oblikovanja pri izradi teksta (tj. adrese, telefonskog broja i sl.) za LED displeje je da slova moraju biti velika najmanje 1/4 ekrana. Najčešće se tekst prilagođava veličinom fonta slova monitoru računara, što je potpuno neprimjerena veličina za emitiranje na LED displeju. Ako tekst izgleda mutno na LED displeju, to je vjerovatno jer se koriste Sans-Serif slova. Sans-Serif slova (tj. Courier, Times New Roman, itd.) su vrlo lijepa na monitoru računara, ali kada se koriste na displejima, a pritom još i koristite sjenčanje, sigurno neće biti dobro vidljiva. Umjesto toga koristite Sans-serif slova kao što su Verdana, Tahoma ili Ariel. Uvijek koristite kontrastne boje. Prema istraživanjima, najbolje su sljedeće kombinacije boja: crno na žuto - crno/bijelo - žuto/crno - bijelo/plavo - žuto/plavo - zeleno/bijelo - plavo/žuto - bijelo/ zeleno. Molimo Vas da koristite tekstualne boje u navedenim kombinacijama i pokušajte izbjeći kombinacije kao što su rozanacrveno i druge kombinacije sličnih tonova boja. VAŽNO: Posebno Vas napominjemo kako treba izbjegavati bijelu pozadinu na video spotu ili statičkoj slici, isto tako i sjenjčanja je potrebno izbjegavati! Bijela boja zaslijepljuju posmatrače u noćnim uslovima rada LED display-a čime se narušava jasna vidljivost rješenja. Biramo najbolje za Vas! Vaša Max Led Media.